“Yerli Et Ürünleri Magazalarini Tüm Türkiye’ye Yayacagiz”
Ekur Et Entegre Tesisi CEO’su Erhan Cansu, “Amasya Et Ürünleri magazalarini tüm Türkiye’ye yayacagiz. Ekur Et Entegre Tesisi’nde yerli besicilige yatirim yapiyoruz” dedi.
Restoran zinciri isletmecisi TFI TAB Gida Yatirimlari, 80 milyon dolar yatirim ile Amasya’da kurdugu Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden Ekur Et Entegre Tesisi’nden tedarik ettigi eti, yine kendi kurdugu ‘Amasya Et Ürünleri’ magazalari ile halka aracisiz olarak sunuyor. Sirket, Türkiye’de her zaman gündemin ilk siralarinda yer alan et konusunda
ürettigi formül ile ülkemizde gida ürünlerinin, üreticiden halka direkt olarak sunulabilecegini ortaya koydu. Ekur Et Entegre Tesisi CEO ve TFI TAB Gida Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Cansu, “Amasya Et Ürünleri magazalarini tüm Türkiye’ye yayacagiz. Ekur Et Entegre Tesisi’nde yerli besicilige yatirim yapiyoruz. Sahip oldugumuz hayvanlar tamamen Türkiye sartlarinda beslenerek yetistiriliyor. Bu da hem üretici olarak bizi hem de tüketicileri et fiyatlarindaki dalgalanmalara karsi koruyor. Böylece Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden birine sahip olan bir sirket olarak üreticiden halka direkt olarak lezzetli, güvenilir ve kaliteli eti sunabiliyoruz. Arada bir araci olmadigi için de et fiyatlarimiz çok uygun. Türkiye’de gida enflasyonun konusuldugu bu günlerde uyguladigimiz is modelinin, endüstriyel tarimin ne kadar önemli oldugunu gösteren, çok iyi bir örnek olabilecegini düsünüyoruz. Patates ve ekmek üretim tesislerinde oldugu gibi burada da her seyi kendi bünyemizde çözüyoruz. Hedefimiz magazalarimizi tüm Türkiye’ye yaymak. Bugün 6 ilde 13 noktada hizmet veren Amasya Et Ürünleri magazalarimizin sayisini orta vadede 50’ye çikaracagiz. Böylece tüm Türkiye’yi saglikli, kaliteli, güvenilir, lezzetli ve ayni zamanda uygun fiyatli etle bulusturmayi hedefliyoruz” dedi.