25 KASIM 2021

OKA Ev Sahipliğinde “Ot Yemeklerinin Sektörle Eşleştirilmesi Çalıştayı" Düzenlendi

Samsun Turizmciler Derneği'nin Türkiye ve AB arasında Sivil Toplum  Diyaloğu Hibe Programı (CSD-VI)  programı kapsamında uyguladığı Sağlıklı Yaşam İçin Doğaya Dönüş Projesi “Ot Yemeklerinin Sektörle Eşleştirilmesi Çalıştayı” 24 Kasım’da Ajansımız ev sahipliğinde düzenlendi.

Çalıştayda Genel Sekreter İ. Ethem Şahin, Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç,  kamu ve özel sektörden çok sayıda katılımcı yer aldı.

Açılış konuşmalarının ardından çalıştayda, Dr. Bülent Turan “Kooperatiflere Yönelik TKDK Destekleri”, Mustafa Yavuz  “Bitkisel Yiyeceklerin Otel Mutfağına Girişi”, OKA Tokat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehlika Dicle “Tokat Kadın Kooperatifleri Kooperatifleşme Süreci”, Demet Öztürk “Kırsalda Girişimcilik Örneği”, Turgay Rizeli “OMYEGDER Çalışmaları”, Daniel Rossi “Raw Foodism/ Barcelona Kuruluş Süreci”, Ali Korkmaz “Samsun Büyükşehir Belediyesinin Kırsal Destekleri”, Çiğdem Kurnaz “Güvenli Gıda Porsedürleri”, Mehmet Ak “Rauffood Vegan Mutfak”  konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı çalıştay, soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..