2023 Yılı İmalat Sanayiinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği Programı Başvuru Rehberi Değişikliği Duyurusu

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, KOBİ’lere yönelik “İmalat Sanayiinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği Programı” kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması için 25.01.2023 tarihi itibariyle ilana çıkmış bulunmaktadır.

Başvuru Rehberinde sayfa 16 Tablo 6’da kredi uygunluk belgesi açıklamasında yer alan “proforma faturalara” ve “Aksi halde proje reddedilecektir.” ibareleri çıkarılarak aşağıdaki tabloda açıklanan şekilde güncellenmiştir.

Eski Hali

Yeni Hali

2.Kredi Uygunluk Belgesi

Başvuru Sahibi program ilan tarihinden sonra ilgili Vakıf Katılım Bankası’ndan alınmış Kredi Uygunluk Belgesi (Başvuru Sahibinin bu belgede yer alan kredibilitesi, başvuru dosyasında yer alan bütçe ve proforma faturalara eşit ya da bunlardan büyük olmalıdır. Aksi halde proje reddedilecektir.  Kredi talebi henüz sonuçlandırılmamış başvurular için projenin teslim tarihine kadar ilgili aracı kuruluşa kredi uygunluk başvurusunda bulunulduğuna dair yazı sunulmalıdır.)

 

2.Kredi Uygunluk Belgesi

Başvuru Sahibi program ilan tarihinden sonra ilgili Vakıf Katılım Bankası’ndan alınmış Kredi Uygunluk Belgesi sunmalıdır. (Başvuru Sahibinin bu belgede yer alan kredibilitesi, başvuru dosyasında yer alan bütçeye eşit ya da büyük olmalıdır. Kredi talebi henüz sonuçlandırılmamış başvurular için projenin teslim tarihine kadar ilgili aracı kuruluşa kredi uygunluk başvurusunda bulunulduğuna dair yazı sunulmalıdır.)

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 27.03.2023

Güncellenen Başvuru Rehberi için tıklayınız.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..