Çorum'da Kamp Karavan Turizmini Geliştirecek Proje İçin İmzalar Atıldı

Ajansımızın 2024 Yılı Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan “Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi Geliştirilmesi Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı Projesi” için uygulama süreci başlıyor.

Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yararlanıcısı olduğu projenin sözleşme imza töreni, 31 Temmuz’da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Çorum Yatırım Destek Ofisi’nde OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle ve Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  

Akıllı Sürdürülebilir Turizm Modelleri Ortaya Çıkarılacak

Proje ile oluşturulacak stratejik ve eylem planı sayesinde Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi alanlarının ulusal ve uluslararası düzeyde doğal, tarihi, kültürel ve sosyal değerleri ile miras potansiyellerine yönelik teknolojik, yenilikçi ve dijitalleşen geleceği vitrin alarak gelecekteki en az 5 yıllık turistik, ekonomik ve marka değerlerine dönüşmesine yönelik kullanılacak, akıllı sürdürülebilir turizm modellerinin ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Çorum kent merkezi ve ilçelerinde yürütülecek, Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi Geliştirilmesi Strateji ve Eylem Planı Danışmanlığı Projesi’nin yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..