Girişimci Adayları Başarılı İş İnsanlarıyla Buluştu

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Samsun Yatırım Destek Ofisi tarafından, Girişimciliğin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında organize edilen, “Girişimcilik Paneli” 12 Ekim’de, Samsun Teknopark Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Samsun Teknopark ve OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi iş birliği ile düzenlenen panelde, MC Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öğüten, Helimore Havacılık Genel Müdürü Başak Demir, Nebyan Doğal & Baffs Naturals Kurucu Ortağı Nazlı Uyanık ve Reeder Teknoloji Kurumsal İlişkiler Direktörü İclal Erkan panelist olarak yer alarak, girişimcilik konusundaki deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı. Panelin moderatörlüğü ise, Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Sinan Tosun tarafından yapıldı.

Girişimcilik Paneli’ne genç katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Gençler, işlerini büyüten Bölgemizin değerli girişimcileri ile tanışma ve girişimcilik hikâyelerini ilk ağızdan dinleme fırsatını yakaladı.

Panel, Reeder Teknoloji firmasının gerçekleştirdiği ödüllü yarışma ve gençlerin girişimcilik konusundaki sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..