Kariyer Günlerinde Kalkınma Ajanslarını Tanıttık

Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen 1. Kariyer Günleri programında üniversite öğrencilerine kalkınma ajanslarını ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı olarak kurumumuzu tanıttık.

Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “1. Kariyer Günleri” programı düzenlendi. Programa, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Levent Uğur, protokol üyeleri, siyasi partilerin yöneticileri, akademisyenler, kurum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Yeşilırmak Yerleşkesinde 9 Ekim’de düzenlenen programda Orta Karadeniz Bölgesi’nde alanında öncü firmalar ile ajansımızın da aralarında bulunduğu birçok kamu kurum ve kuruluşu tanıtım stantları ile yer aldı.

Programda standımızı ziyaret eden Amasya Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden öğrencilere kalkınma ajansları ile TR83 Bölgesini oluşturan Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinin tanıtımı yapıldı. OKA Amasya Yatırım Destek Ofisi (YDO) Uzmanı Murat Şimşek ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Nida Kaymakçı öğrencilere ajansımızın çalışmaları ve yürüttüğü projeler ile personel alım süreci hakkında bilgi verdi.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..