Orta Karadeniz Bölgesi 27. EMITT Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Tanıtılıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 27. kez kapılarını turizm profesyonellerine açtı.

İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde başladı. 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünyanın en büyük turizm fuarları arasındaki EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Orta Karadeniz Bölgesi de tanıtım stantları ile yerini aldı.

Fuarda; Çorum, Samsun, Tokat stantlarındaki bilgilendirme ve tanıtım faaliyetleri ile Bölgenin binlerce yıllık tarihi, zengin kültürü, eşsiz doğal güzellikleri, yerel lezzetleri ile ulusal ve uluslararası turizm sektöründe bilinirliğini artırması hedefleniyor.

Bölgemizin turizm destinasyonlarını, ayrıcalıklı güzelliklerini keşfetmek isteyenler 7. ve 8. salonlarda yer alan 7451-8452-8361-8271 numaralı stantları ziyaret edebilirler.

Yeni İş ve İş Birlikleri Geliştiriliyor

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı adına, EMITT 2024 Fuarına katılan Turizm ve Markalaşma Birimi Uzmanları Bölge illerinin tanıtım stant alanlarında paydaş kurum temsilcileri ile bir araya geliyor. MARKA Uzmanları, hazırlık süreci devam proje çalışmalarıyla ilgili destinasyon yönetim örgütü statüsündeki potansiyel ortaklar ile ön görüşmeler gerçekleştirerek, başarılı uygulamalar gerçekleştiren kurum temsilcileri ile yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler gerçekleştiriyor.

30 Ülkeden 650 Katılımcı

Sektöre yeni iş birliği fırsatları sunan turizm zirvesi EMITT 2024; Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya başta olmak üzere 30 ülkeden 300’den fazla satın almacıyı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Venezuela gibi birçok ülkeden 650 katılımcı firmayı ağırlıyor.

  • E - Posta Listemize Katılın !
  • Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..