12 Aralık 2019 tarihinde Tokat’ta “Usta Çırak Buluşması ve Atölye Çalışması” düzenlenmiştir. Tokat Usta Çırak Buluşması ve Atölye Çalışması etkinliği, Dedeman Tokat Otel İşbirliği ile “Tokat / Merkez - Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi-Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü” öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilmiş olup, ayrıca Tokat’ın gastronomi değerlerinin ön plana çıkarılması ve yöresel tatların hazırlama tekniklerinin aktarılması açısından da katkı sağlamıştır. Buluşma, Dedeman Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız, Satış ve Pazarlama Müdürü Tuna Özgür, Yiyecek İçecek Bölüm Müdürü Mustafa Büyükoflaz, İnsan Kanyakları Şefi Osman Serhan Us, Executive Chef Gürcan Tunçer’in kariyer tecrübelerini, başarı hikâyelerini ve meslekî bilgi birikimini öğrencilerle paylaşarak, tavsiyelerde bulunmasıyla devam etmiştir. Ardından otelin yiyecek içecek departmanını ve mutfakları ziyaret eden öğrenciler, Executive Chef Gürcan Tunçer ve çoğunluğu meslek lisesi mezunlarından oluşan ekibinden tedarik sürecinden sunuma kadar yemeklerin hazırlık süreci hakkında bilgi edinmiştir. Etkinlik kapsamında meslek lisesi öğrencileri son olarak Executive Chef Gürcan Tunçer eşliğindeki dünya mutfağı ve yöresel yemek atölyesine katılmıştır.
E - Posta Listemize Katılın !
Orta Karadeniz’e dair haber ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun..